kada se Registruje te Na forum..Morate Posle da idete na mail..Da prihwati te Poruku Od Foruma i Onda set tek registoravi i tada mozete da se uloguje te na Forum...Poz Very Happy xD
kada se Registruje te Na forum..Morate Posle da idete na mail..Da prihwati te Poruku Od Foruma i Onda set tek registoravi i tada mozete da se uloguje te na Forum...Poz Very Happy xD
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi
Dobrodosli na Forum Glogonj-Community. UZIVAJTE
.:: Glogonj-[Public]: 78.46.81.45:27001 ::. UZIVAJTE

e owako posto niko nije hteo da izbaci nista owde ja cu

Ići dole 
AutorPoruka
BOLNICKI*GANG

BOLNICKI*GANG

Broj poruka : 8
Datum upisa : 02.08.2011

e owako posto niko nije hteo da izbaci nista owde ja cu Empty
PočaljiNaslov: e owako posto niko nije hteo da izbaci nista owde ja cu   e owako posto niko nije hteo da izbaci nista owde ja cu Icon_minitimeSub Avg 06, 2011 6:58 am

e sad o canteru mnogi znaju swe i swasta a neki neznaju nista pa sada cu pokrenuti jednu malu akciju da swako ko zna nesto o canteru a zeli da pomogne owde ostawi swoj nik i podatke tako da se clanowi forumu kojima treba neka pomoc mogu obratiti i njima a ne samo nama adminima ili ostalim clanowima sa nekom funkcijom ewo kako treba da izgleda was podatak ja cu prwi ostawiti
NICK : BOLNICKI*GANG
IME: TOMISLAW
PREZIME : PEROWIC
Nazad na vrh Ići dole

e owako posto niko nije hteo da izbaci nista owde ja cu
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» eeee owako i ja da pomognem
» Decko nema Nista Pogledaj te
» Pa i ja da postavim negde prvi post, a da nije na mom forumu :D xD